033 2452596 robin@timmer-gww.nl

Over Timmer Grond, -weg en waterbouw

 

Over Timmer GWW

Timmer Grond,- Weg & Waterbouw gevestigd in Nijkerk (GLD) is opgericht in 2005 en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een aannemer van formaat. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf wat vele disciplines beheerst met de daarbij behorende vakkennis. Onze medewerkers zijn het belangrijkste element van het bedrijf. Onze organisatie kenmerkt zich door te communiceren met korte lijnen, zowel met opdrachtgevers als medewerkers. Snel kunnen schakelen en een efficiënte inzet zijn daarvan een resultaat.

Door ons brede scala aan machines, hulpstukken en een groep gedreven en gekwalificeerde werknemers zijn we in staat om uw project van A tot Z te begeleiden.

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals een open houding richting onze opdrachtgevers. Door deze houding creëren we een vertrouwensband met zowel onze opdrachtgevers als onze vaste onderaannemers. Door onze veelzijdigheid zijn wij in staat u als klant volledig te ontzorgen , wij zijn pas tevreden als onze klant dat is!

 

 

Neem contact met ons op

2 + 11 =